Sundues madhësinë aktuale

Versioni celular këtu

Shfletuesi juaj nuk e mbështet elementin e kanavacës.

Diplomimi i një inç: ",, Piksele për inç:, Rezolucioni i ekranit:

Sundimtar i dobishëm dhe i saktë në internet

Ky është një vizore i përshtatshëm në internet që mund të kalibrohet në madhësinë aktuale, matjet në cm, mm dhe inç, gjysma e sipërme është vizore milimetër dhe vizore centimetër, gjysma e poshtme është një vizore inç. Për të matur me saktësi gjatësinë e artikullit tuaj, ju rekomandojmë fuqimisht që fillimisht të kalibroni këtë vizore në internet, të vendosni pikselat e duhura për inç në pajisjen tuaj, pas rregullimit, do të keni vizoren më të saktë në internet.

Si ta rregulloni këtë vizore virtuale në madhësinë aktuale

Për të pasur vizoren më të saktë në internet, thjesht vendosni pikselët për inç (PPI), më poshtë janë disa mënyra për të njohur pikselët për inç në pajisjen tuaj.
  1. Laptopi im ka një ekran të gjerë (13.6"x7.6"), dhe rezolucioni është 1366x768 piksele, 1366 / 13.6 = 100.44 PPI. Rezolucioni i ekranit të pajisjes tuaj aktuale është 1366x768 piksele.
  2. Kërkoni "ekrani sipas densitetit të pikselit" në internet, kontrolloni nëse ka markën dhe modelin e pajisjes tuaj, unë jam me fat dhe zbulova se ekrani im ka 100 PPI.
  3. Përdorni objekte standarde për të krahasuar gjatësitë, kontrolloni portofolin tuaj, përdorni çdo para letre për të qenë objekti ynë i krahasimit, më pas kërkoni "gjerësia e parave tuaja letre" në internet, kur të dini gjerësinë, mund të rregulloni cilësimin PPI të vizorit me të, ju mund të krahasohet me çdo objekt me madhësi standarde në anën tuaj, p.sh., monedhë, kartë krediti, CD, para letre, telefon celular, në zyrë, një letër e printueshme me madhësi A4 është një objekt i mirë krahasimi, sa më e gjatë aq më e saktë. Rregulluesi i vizores më poshtë na ndihmon të kalibrojmë saktësinë më lehtë.
  4. Mënyra më e saktë, pasi mata madhësinë e vizores virtuale me një vizore aktuale, zbulova se shenjat nuk janë shumë të sakta në 30 cm, kështu që rregulloj pikselat e paracaktuar për inç (PPI) në 100.7, tani kam virtualin më të saktë sundimtar në ueb.
  5. Çdo pajisje ka PPI-në e vet, p.sh. laptopi im Asus është 100,7 PPI, Apple MacBook Air është 127,7 PPI, Xiaomi Mi Pad 3 është 163 PPI, telefonat e mi celularë (Sony Xperia C5, OPPO R11 Plus) janë të dy 122,6 PPI, Apple iPhone 5 është 163 PPI, iPhone 7 është 16 PPI, iPhone X është 151.7 PPI.

Rregulloni vizoren në ekran duke vendosur pikselë për inç sipas pajisjes tuaj, atëherë mund të përdorni vizoren e duhur.
Piksele për inç: , zgjidhni një miniaplikacion aktual si standard për të rreshtuar vizoren në ekran, më pas rrisni/ulni numrin e pikselëve në qelizë dhe shtypni butonin Cilësimet e Pixel për të ruajtur: